dimarts, 17 de desembre del 2013

El rap de la convivència



Dimecres i dijous passat van fer una activitat sobre la diversitat i la convivència.
Ens van preguntar sobre el significat de valors com l’esforç, l’equitat, la confiança, el respecte, l’optimisme, la llibertat, la responsabilitat i l’hospitalitat; i tots plegats (uns més que uns altres) els van anar definint.
Seguidament, i a través d’un power point van fer un curt recorregut per les diferents formes de discriminació (racisme, xenofobia…) que s’han produït al llarg de la història.
A continuació van veure el vídeo “Rap contra el racisme”en què diferents “raperos coneguts” s’expressen en contra de la discriminació.
 Per últim, i aquesta va ser la part més entretinguda, i fins i tot divertida, ens van dividir en grups de 4 i vam escriure nosaltre, sí nosaltres!, la lletra d’un rap que parlava dels temes tractats i QUE VAM HAVER DE CANTAR DAVANT DELS NOSTRES COMPANYS!!!
Aquí teniu un link amb la informació d'aquesta activitat promoguda per l'organització Ciutat i Escola de l'Ajuntament de Sabadell. 
http://w2.sabadell.cat/ca/educacio-en-valors/diversitat-i-convivencia/393-el-rap-de-la-convivencia-pacte-pels-valors-de-la-convivencia-a-sabadell                                                              

Emma Lorente
Walter Henríquez
Laura Jurado
Irene Ferrera