divendres, 21 de febrer del 2014

Vídeo d'alemany. Pel.lícula Die Neue kommt...

En les últimes setmanes els alumnes de 2n d'ESO de l'Optativa d'Alemany hem preparat un vídeo on hem treballat diferents aspectes essencials en una formació moderna entre els quals destaquem la competència artística i aprendre alemany a través d'un punt de vista audiovisual que ens ha ajudat a pronunciar millor l'alemany i aprendre estructures noves. 

Aquest vídeo (Die Neue kommt...)  ens parla de Maria Papamastorakis (Maria Marroco) una noia grega en el seu primer dia d'escola a Stuttgart. La Maria troba un bon ambient entre professors i companys i ràpidament s'adapta al sistema educatiu alemany. 

Els actors i actrius principals han estat Júlia Signes (Sofia), Pol Filella (Tobias), Sònia Gago (mare de la Maria), Eudald Peig (pare de la Maria), Marc Santamaria (Herr Wegner), Steffi ( Emma Lorente), Heiner (Jan Martí), Núria Oller (Frau Bertram), Albert Oller (Herr Weiss), Laura Jurado (Frau Salomon), Pol Segarra (Herr Schubert). La resta de la classe ha aportat idees que han ajudat a fer millor el vídeo i tothom ha estat molt implicat en el projecte. 

La gravació ha estat intensa i s'ha fet en hores d'alemany bàsicament i la veritat que ha estat una experiència genial. 

Esperem us agradi und VIELEN DANK (moltes gràcies) 

David Valle (Professor d'anglès i alemany)