dimarts, 16 de juny del 2015

PRIMER DIA DE COLÒNIES A ARNES

La jornada va començar a les vuit del matí, quan tot carregant les maletes, ens vam trobar tots a l'escola preparats per tres dies d'emoció. Al pujar a l'autocar va començar la nostra gran aventura. 

Vam parar a dos quarts d'onze per esmorzar i arribarem passats uns minuts de les dotze. Ens van presentar els monitors i ens vam dividir per grups (verd, lila, blanc i taronja) per fer una "competició" que durarà durant totes les colònies, i aquest fet recordà a alguns a les cases de Hogwarts. 

Abans de dinar, vam fer una estoneta de treball. Just després d'haver menjat va començar a ploure, però res ens va parar per anar a fer barranquisme. Ens van posar una vestimenta de neoprè, que apretava molt però que evitava que tinguesim fred i ens ajudava a surar quan ens tiravem al riu. Alguns es van caure, però afortunadament no va ser res greu. Va ser super divertit saltar de barranc en barranc cap al riu. 

Quan vam tornar a l'hotel, ens vam dutxar per treuren's el fang de sobre. Vam sopar i després els monitors ens van explicar un joc de nit que consistia a guanyar per mitjà de cartes i lluites la balena, cosa que donava molts punts a l'equip. 

Per últim vam anar a dormir, ja que estavem molt cansats després d'un dia tan especial com el que haviem tingut.