dijous, 27 d’octubre del 2016

CONVIVÈNCIES


El passat divendres, 21 d’octubre, nosaltres, els alumnes de 2n d’ESO, ens en vam anar de convivències a Montmeló.

Només arribar, ens van portar a una esplanada i allà vam esmorzar. Tot seguit, ens van dividir en cinc grups i van començar les activitats.

La primera consistia a fer una màquina amb els nostres cossos. Sona estrany, oi? Doncs en realitat era bastant senzill. Consistia en el fet que un de nosaltres havia de fer un simple moviment i, a continuació, una altra persona havia de fer un altre moviment connectat amb l’anterior.

La segona tractava de completar la cançó «Photograph» d’Ed Sheeran (en anglès) i, un cop completada, cantar-la tots junts.

Després, vam veure un curtmetratge anomenat The Butterfly Circus, que ens mostrava un poderós missatge: com més gran és la lluita, més gloriós és el triomf.

En la següent activitat, ens van dividir en dos equips. Havíem de formar una fila i tots havien d’anar amb els ulls tapats menys l’últim. Aquest havia d’indicar a la resta per on anar. L’objectiu era tocar els membres de l’altre equip.

Finalment, cadascú de nosaltres havia d’escriure tres qualitats que creia tenir. Llavors, els companys havien d’enganxar-te a l’esquena tres qualitats que creien que tenies.

A les 13.00 (més o menys) vam dinar i fins a les 16.15 vam estar jugant i gaudint a l’esplanada, on ens van fer fotos i ens van gravar.

VICTORIA PARÍS